Televizija B92 kakvu znamo nestaje, mijenja i ime

Podijeli

Televizija B92 u narednih nekoliko dana promijeniće ime u O2 TV, a zaštitno lice nove kampanje biće popularni glumac Sergej Trifunović, ekskluzivno saznaje Blic.

Novi koncept stiže na domaću televizijsku šemu od jeseni, javlja taj medij.

Prema saznanjima Blica, ova krupna odluka detaljno je pripremana, a radila su se i obimna istraživanja sa fokus grupama. Učesnici u ovim istraživanjima su odlično reagovali na promjene imena i imidža B92, nakon čega je donijeta konačna odluka da se sprovedu korenite promene.

“Svima je već jasno da ovo više nema nikakve veze sa starim konceptom B92, pa je odluka i očekivana i logična, prije svega jer je programski koncept koji je usklađen sa novim svjetskim trendovima i zahtjevima gledalaca potpuno drugačiji. I Radio B92 je doživio potpunu transformaciju prije dvije godine, kada je promijenio naziv u ‘Plej’ i novim konceptom brzih informacija i muzičkih hitova postao ubrzo broj jedan”, kazao je izvor „Blica“.

Programski koncept O2 TV se još drži u tajnosti. Trenutno je poznato da će program biti više usmjeren ka muškarcima, što znači – više sportskog programa, ali i emisija i serija koje su više po mjeri i ukusu muškaraca i urbanije publike.

Opširnije o ovoj korjenitoj promjeni možete pogledati na sajtu Blica.

Comments are closed.