Zaboravićete sve mobilne telefone pri novoj Samsungovoj uzdanici

Note 8 je značajan proizvod za Samsung ne samo kao vodeći proizvod za jesenju sezonu, već i zbog povratka Note brenda na tržište poslije prošlogodišnjeg Note 7 debakla

Nakon toliko vremena iščekivanja Samsung je zvanično počeo svoju smartfon sezonu predstavivši Galaxy Note 8.

U posljednjih nekoliko sedmica bilo je mnogo procurjelih informacija o Note 8 hardveru, gdje su otkriveni detalji o sistemu dualnih kamera, dizajnu u stilu S8 sa Infinity ekranom bez ivica, i naravno, povratak S Pena, donosi B92.

I dok S8 Plus ima veliki ekran od 6.2 inča, od Note 8 se očekuje da ponudi čak i veći ekran od 6.3 inča, za one koji baš žele veće i bolje.

Na Galaxy Unpacked događaju, organizovanim ovim povodom, šef komunikacija Samsunga D. Dž. Koh govorio je o istoriji Note linije.

Nakon toga prikazan je uvodni video o tome koliko su Note telefoni omiljeni i kako su fanovi Samsunga ostali u z kompaniju i nakon Note 7 debakla sa baterijom.

„Niko od nas neće zaboraviti šta se desilo prošle godine, znam da ja neću. Ali isto tako nikada neću zaboraviti milione lojalnih korisnika Note telefona koji su ostali sa nama“, rekao je Koh.

„Dozvolite da izjavim svoju najdublju zahvalnost nevjerovatnoj Note zajednici širom svijeta“, dodao je on.

„Veliki telefoni su definicija budućnosti mobilne tehnologije“, rekao je Koh opisivajući ekran novog telefona koji se nestrpljivo iščekuje na tržištu.

Samsung je uvijek govorio da je Note linija bila plodno tle za inovaciju.

Note 8 je značajan proizvod za Samsung ne samo kao vodeći proizvod za jesenju sezonu, već i zbog povratka Note brenda na tržište poslije prošlogodišnjeg Note 7 debakla.

Koh je objasnio za koga je Note telefon dizajniran. To su multitaskeri, kojima treba veliki telefon i koji zahtijevaju vrhunske performanse.

Na video bimovima pušten je klip kojim se prikazuje izgled Note 8 telefona, a na scenu je izašao predsjednik marketinške divizije Samsunga Džastin Deniston da da više informacija o karakteristikama telefona.

Note 8 ima isti Infinity Display koji je Samsung uveo na svojim Galaxy 8 telefonima ove godine. Pokrivaju telefon od ivice do ivice, skoro čitavu prednju površinu Note 8. Staklo od 6.3 inča, zakrivljeno sa strana, napravljeno je za S Pen. Ima isti 18.5:9 odnos stranica kao i Galaxy S8 i S8+.

Samsungovi premium Note modeli uvijek su bili skupi, ali će najnovija verzija Galaxy Note 8 biti najskuplji mobilni uređaj ove južnokorejske kompanije. Koštaće više od 900 američkih dolara, a na tržište stiže 15. septembra ove godine.

Samsung uvodi korisnike u mogućnosti Note 8 dualne kamere. Počinje se poređenjem sa IPhone 7, sugestirajući da će Note 8 nuditi superiornu stabilizaciju slike u odnosu na rivala iz Apple-a.

Note 8 takođe ima „Dual Capture“ funkciju, koja još više izražava efekte dubine, i uz koju će Note 8 korisnici moći da fokusiraju sliku u realnom vremenu.

Direktorka proizvodne strategije Samsunga, Suzan De Silva, demonstrirala je mogućnosti S Pena, jednoj od glavnih karakteristika Note 8 telefona.

S Pen omogućava korisnicima da zapišu i do 100 stranica bilješki na telefonu, čak i kada je ekran isključen. Korisnici će moći ovim putem i da slikaju, jer će Samsung nuditi svoju aplikaciju za slikanje uz Note 8 telefone sa S Penom.

S-pen ce takođe moći da označava tekst i prevodi ga u različite jezike.

Takođe, S Pen će se moći koristiti u aplikacijama za poruke, gdje se mogu kreirati sličice i gifovi koji se mogu slati prijateljima.

Samsung je potvrdio da će se Note 8 pojaviti u radnjama 15. septembra, a oni sa prednarudžbinama će ga dobiti „za nekoliko dana“.

Njima sljeduju i slušalice Harmon koje odgovaraju standardnom priključku.

Uostalom, pogledajte sami šta sve donosi nova Samsungova uzdanica:

Reklamu pogledajte ovdje:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


avgust 26, 2017 at 1:03 pm