McDonald’s otvorio 29. restoran u Hrvatskoj

Podijeli

Građani Slavonskog Broda napokon su dočekali svoj prvi McDonald’s.

Potvrdio je to i veliki broj posjetioca koji je strpljivo čekao u redu da naruče svoj omiljeni proizvod u McDonald’s-u, javlja Poslovni dnevnik.

Novootvoreni McDonald’s, inače 29. po redu u Hrvatskoj, posjetioce privlači najmodernijim tehnologijama u sklopu koncepta Made For You čija su posebnost samostojeći kiosci za naručivanje gdje u miru možete odabrati i platiti naručene proizvode.

Osim na kiosku, koncept je modernizirao i cjelokupan proces naručivanja, pripreme i preuzimanje proizvoda i na pultu za posluživanje.

U najnovijem McDonald’su, koji ima 250 sjedećih mjesta u restoranu i na terasi, na svoje će doći i najmlađi posjetioci koji će se sa svojim prijateljima zabavljati na proslavama rođendana u sklopu posebno odvojenog prostora za djecu, dok ih ispred restorana čeka i tobogan.

Osim uslugom i proizvodima, najnoviji McDonald’s u Slavonskom Brodu, koji je ujedno i 12. grad u Hrvatskoj u kojem McDonald’s otvara svoj restoran, oduševiće goste i atraktivnim dizajnom cjelokupnog prostora. Riječ je o, takozvanom, LIM extreme dizajnu.