FlyDubai: Iz Podgorice za Sarajevo 275 eura, za Dubai 360 eura

Podijeli

Aviokompanija flyDubai objavila je da od 1. novembra otvara liniju Sarajevo – Podgorica – Dubai.

Letovi će se obavljati dva puta sedmično, objavili su iz ove firme a putnici će srijedom i subotom moći letjeti između ovih gradova.

Iz Podgorice za Dubai se putuje preko Sarajeva, a flydubai ima dozvolu da prodaje karte i za „djelimična putovanja”, odnosno, mogu se kupiti karte samo do glavnog grada BiH.

Ova aviokompanija je saopštila da ukida letove iz Tivta, jer je završena glavna turistička sezona.

“S ovim linijama mi svojim klijentima nudimo da bolje upoznaju i Crnu Goru. Interes za letove za Tivat pokazao nam je da putnici žele otkriti ljepote Crne Gore. Drago nam je da u svoju ponudu uključujemo i redovne linije za Podgoricu – izjavio je za medije generalni direktor “Flydubai” Gait al-Gait (Ghaith Al Ghaith).

Uvođenjem ove linije, “Flydubai” je po prvi put, nakon dugo vremena, zračnim putem povezao Sarajevo i Podgoricu, izvijestio je Ex-Yu Aviation.

Cijene

Flydubai će sa podgoričkog aerodroma letjeti srijedom i subotom, a karte se već mogu kupiti na sajtu kompanije.

Pretragom letova ustanovili smo da za povratna karta za Dubai ekonomskom klasom sredinom decembra košta oko 360 eura. Ukoliko želite da letite “samo” do Sarajeva u istom periodu, to će vas koštati 275 eura. Ovo su trenutno najjeftinije karte koje smo našli.

U kartu su uračunate i sve aerodromske takse, a sa sobom možete ponijeti ručni prtljag (ranac) težak do sedam kilograma i kofer težine do 20 kg.