Portonovi dobija svoj oblik: Da li će biti ljepši od tivatskog rivala?

Podijeli

Gradilište naselja Portonovi, koji će imati i marinu, polako poprima svoj oblik a prve stanare primiće već tokom naredne godine, ranije je saopštio Azmont Investments.

Sudeći po fotografijama objavljenim na njihovim FB stranicama, gradnja ide po planu i već se mogu vidjeti konture i dizajn zgrada u Donjem naselju, kako su nazvali dio rizorta.

Investitori obećavaju da će buduće naselje biti u skladu sa ambijentom Boke, u kojoj se i nalazi, te da će svojom toplinom učiniti da se svi posjetioci osjećaju kao kući i na mjestu na kojem ljudi svih uzrasta i generacija mogu uživati punim plućima.

Ekskluzivan Portonovi doživljaj upotpuniće i prvi „One&Only“ rezort u Evropi, koji će se organski dopunjavati sa centrom Espace Chenot Health Wellness Spa i Jahting klubom, koji je projektovao studio Winch Design.

“Ovaj prefinjeni nautički univerzum sačinjen je i od mnogobrojnih upečatljivih vila i rezidencija, smještenih u konstelaciji luksuznih butika, avangardnih gastronomskih odredišta i živopisnih sadržaja namijenjenih uživanju”, saopšteno je iz Azmont Investmentsa.