Cijene iPhone 8 u Crnoj Gori: Od 837 eura do 1.150

Podijeli

Crnogorski Telekom je objavio cijene novih modela Appleovih pametnih telefona iPhone 8 i iPhone 8 Plus, čija cijena zavisi od količine interne memorije ali i paketa uz koji ih uzimate.

Ako ste planirali nabavku ovih telefona, moražete dobro da ispraznite džep, s obzirom da se cijene telefona bez ugovora kreću od 837 eura za iPhone 8 od 64GB memorije do čak 1.150 eura za model iPhone 8 Plus sa 256GB memorije.

Ove cijene se manje-više podudaraju sa cijenama telefona preko provajdera mobilne telefonije u Srbiji i Hrvatskoj.

Crnogorski Telekom nudi prodaju ovih modela i na mjesečne rate, pa najjeftiniji u ovoj klasi možete nabaviti po cijeni od 34,9 eura mjesečno na dvije godine, dok za najskuplji morate izdvajati 47,9 eura svakog mjeseca tokom dvogodišnjeg perioda.

Cijene variraju i u zavisnosti od paketa usluga kojeg koristite, a sve to možete provjeriti na sajtu Crnogorskog Telekoma.

Inače, danas je objavljena vijest da je Apple prepolovio narudžbinu iPhone 8 i iPhone 8 Plus, zbog slabog interesovanja kupaca. Razlog tome ne mora biti cijena, već i očekivanje “pravog” flagship telefona ove kompanije za ovu godinu, iPhone X, čija prodaja će, kako se očekuje, početi u novembru.

Zbog ovakve vijesti, akcije Apple-a su pale na njujorškoj berzi.

Apple prepolovio porudžbine iPhone 8 i iPhone 8 Plus