Kako se najbolje pripremiti za intervju za posao na engleskom jeziku

Podijeli

U Crnoj Gori je sve više kompanija u stranom vlasništvu i sa stranim menadžmentom. To znači da će pri zapošljavanju, ali i prilikom unapređenja, prednost imati oni kandidati koji, ne samo bolje govore engleski jezik od svoje konkurencije, već i ostave najbolji opšti utisak na intervjuu za posao/unapređenje.

Zbog toga smo za sve one kojima je unapređenje tih sposobnosti prioritet spremili specijalnu, dvodnevnu obuku, koju će voditi iskusni predavači a kroz koju će učesnici steći sve one vještine i naučiti kako da ostave što je moguće bolji utisak.

Ukoliko se pronalazite u ovom opisu, prijavite se što prije na dvodnevni seminar “English for Job Interview” koji za vas organizujemo 8. i 9. decembra u hotelu „Podgorica“ u Podgorici.

Broj mjesta je, zbog efikasnosti obuke, ograničen na 20, pa se odmah prijavite na brojeve telefona: 067 605 711 ili 067 311 422 i rezervišite svoje mjesto. Ili ispunite online formu na dnu ovog teksta.

Šta ćete naučiti:

  • Kako se kvalitetno pripremiti za intervju
  • Kako ostaviti najbolji utisak prije početka formalnog intervjua
  • Kako da na najbolji način prezentujete sebe, svoje iskustvo i sposobnosti
  • Kako izbjeći najčešće greške i zamke koje vas u trenutku mogu diskreditovati
  • Kako „kupiti vrijeme“ prilikom nezgodnih pitanja i pitanja na koje u trenutku ne znate odgovor

Ciljna grupa seminara su svi koji žele da se što kvalitetnije pripreme za intervjue za posao na engleskom jeziku. Znanja stečena na seminaru pomoći će i Vašim ambicijama da napredujete u karijeri. Sticanjem ovih znanja postaćete konkurentniji, odnosno, napravićete vidnu razliku u odnosu na konkurenciju.

Službeni jezik seminara je engleski, stoga je potrebno da učesnici imaju makar srednji nivo znanja kako bi nesmetano pratili obuku i unaprijedili svoje stečene i prihvatili nove poslovne vještine na engleskom jeziku.

Prvi dan je posvećen upoznavanju s materijom, dok je drugi dan rezervisan za uvježbavanje.

Seminar vode iskusni predavači, od kojih je jedan izvorni govornik engleskog jezika: Tamara i Charles Brogden. Oboje imaju višegodišnje iskustvo u edukacijama engleskog jezika, uključujući i poslovni engleski a preporuka su im desetine polaznika širom Crne Gore i iz više kompanija, koji su prošli njihove obuke.

Seminar u decembru je posebno dizajniran kako bi učesnici naučili praktične vještine kako da se kvalitetno predstave na intervjuima i ostave najbolji mogući utisak.

BONUSI:

Svi učesnici će nakon seminara dobiti:

  • PDF priručnik sa savjetima za uspješnu prezentaciju na intervjuu za posao
  • PDF upustvo za sastavljanje uspješne biografije (CV).
  • Konsultacije s predavačima nakon seminara
  • Pomoć pri izradi CV-a koji predajete prije intervjua

PROGRAM SEMINARA:

Dan Prvi, 8. decembar (petak):

10.00 – 11.30: KAKO SE PRIPREMITI ZA INTERVJU: Kako da ostavite najbolji utisak i koja su najčešća pitanja na koja čete naići. Kako ostaviti utisak profesionalca na prvi pogled i kako se predstaviti u najboljem mogućem svjetlu.

11.30 – 11.45: Kafe pauza

11.45 – 13.15: TEŠKA PITANJA I SITUACIJE: Ko su učesnici na intervjuu (role play) i na koja nezgodna pitanja morate da računate i kako na njih da odgovorite bez treme i znojenja. Kako se predstaviti, vizuelno i govorno. Šta smijete a šta ne smijete pitati na intervjuu. Kada je pravo vrijeme za priču o zaradi?

13.15 – 14.15: Snack pauza

14.15 – 15.45: KAKO NEZGODNU SITUACIJU PRETVORITI U KORIST: Vješti psihološki trikovi kojim možete „kupiti vrijeme“ kada dobijete pitanje za koje u trenutku nijeste sigurni koji je pravi odgovor ili komentar. Kako odgovoriti na pitanja poput zašto ste napustili prethodni posao te da li Vam je potrebna dodatna obuka za novo zaposlenje.

* * *

Dan Drugi, 9. decembar (subota):

10.00 – 11.30: Mock-up interview, grupa 1 (sedam učesnika)

11.30 – 11.45: Kafe pauza

11.45 – 13.15: Mock-up interview, grupa 2 (sedam učesnika)

13.15 – 14.15: Snack pauza

14.15 – 15.45: Mock-up interview, grupa 3 (šest učesnika)

USLOVI I NAČIN PRIJAVE:

Cijena kompletnog seminara je 109,00 eura, sa svim uključenim bonusima.

Broj mjesta je, zbog efikasnosti obuke, ograničen na 20, pa se odmah prijavite na brojeve telefona: 067 605 711 ili 067 311 422 i rezervišite svoje mjesto.

Više informacija o seminaru i upite možete slati na adresu [email protected].

Prijavite se online:

[ninja_form id=2]