Kotor u magazinima National Geographica i easyJeta

Podijeli

Turistička organizacija Kotor drugog dana sajma World Trade Market u Londonu sklopila je ugovor o saradnji sa vodećim svjetskim magazinom u ovoj oblasti National Geographic, dok je saradnju dogovorila sa avio-kompanijom EasyJet.

„Saradnja sa National Geographicom, koja je zaključena za cijelu 2018. godinu, počeće predstavljanjem u njihovom Family magazinu, a nastaviće se kroz promociju u drugim specijalizovanim publikacijama. Riječ je o sadržajima koji su dostupni desetinama miliona čitalaca širom svijeta i u kojima sadržaj prilagođavamo ciljnim grupama kojima se obraćamo”, navodi se u saopštenju TO Kotor.

Posebno važno, kako se dodaje, za promociju Kotora je da sarađuje sa avio-kompanijama zbog prisustva u njihovoj promotivnoj ponudi.

 „Kompanija EasyJet ponudila nam je saradnju u domenu prisustva u njihovom inflight magazinu. Riječ je o kompaniji koja je upravo preuzela vlasništvo nad kompanijom Air Berlin, a upravo njemačko tržište nam je jedno od najprioritetnijih. U kompaniji nam je najavljeno da će zahvaljujući ovoj akviziciji broj letova biti znatno veći, što će povećati i našu vidljivost na sajtu“, dodaje se u saopštenju, prenosi Boka News.

TO Kotor će trećeg dana sajma ponudu Kotora predstaviti svjetskim blogerima specijalizovanim za putovanja i turizam čiji sadržaj prate stotine hiljada čitalaca, a upravo ta vidljivost od ključnog je značajna za destinaciju kakva je Kotor, budući da autori objavljuju priče na osnovu ličnog iskustva, umjesto klasičnog plaćenog promotivnog materijala, zaključuje se u saopštenju.