“Balkanski Uber” dostupan i u Crnoj Gori

Podijeli

Car:Go, aplikacija koja je srpski prototip poznatog Ubera, omogućava naručivanje i plaćanje vožnje preko aplikacije na mobilnom telefonu sada je dostupna i u Crnoj Gori.

Car:Go je mobilna aplikacija za poručivanje vožnje na najmoderniji način, dakle sve na klik.  Aplikacija povezuje putnika sa vozačem u realnom vrijemenu i pruža namoderniji način plaćanja mobilnim telefonom za usluge prevoza, objavljeno je na FB stranici ovog servisa.

Plaćanje vožnje se može izvršiti na tri načina: gotovinom, za minimalni iznos vožnje 1 eero, kreditnom karticom, za minimalni iznos vožnje 2,5 eura i nalogom kompanije, koji nosi dodatne beneficije firmama koje sklope ugovor sa Car:Go-om.

CarGo usluga će se naplaćivati po unaprijed utvrđenom cijenovniku koji uključuje cijenu za start, minute (provedene u vožnji)  i pređene kilometre.

Čar našeg servisa je u tome što korisnici mogu u okviru same aplikacije da se odluče za Car:Go ili standarnu taksi uslugu, tako da možemo zadovoljiti i jednu i drugu odluku, odnosno potrebu korisnika uslužnog prijevoza, poručuju iz ove kompanije.

Ukratko, Car: Go u Crnoj Gori zapravo predstavlja nadogradnju klasičnih taksi usluga, tako da se korisnici mogu odlučiti za klasičnu taksi uslugu, a mogu i uživati u pogodnostima Car:Go mini klase.

Korisnici se odlučuju za našu uslugu iz mnogobrojnih razloga, kao što su: korisničko iskustvo, olakšano plaćanje i u potpunosti digitalizovano iskustvo. To su prednosti koje ljudi izuzetno cijene i prepoznaju u današnjem ubrzanom okruženju u kojem živimo.

Ovo je jedno novo iskustvo svima nama i stvarno želimo pokazati što znamo. Kako sa softverom, tako i u odnosima sa našim korisnicima i partnerima vozačima za koje smo spremili najbolje uvijete u državi.