Huawei Mate10 Pro – uređaj koji najbolje poznaje Vaše navike

Podijeli

U posljednjoj deceniji svjedočili smo velikom napretku u razvoju pametnih telefona, od povezivosti, displeja, kamere sve do performansi a Huawei je novom Mate serijom definisao novu eru pametnih telefona.

Uz prvi na svijetu Kirin AI procesor ugrađen u Huawei Mate10 Pro, Huawei je predstavio inteligentni uređaj koji omogućava brže i personalizirano korisničko iskustvo.

Uređaj koji vas poznaje

Dok većina uređaja danas vremenom gubi na brzini i vremenu odgovora, Huawei je razvio algoritam mašinskog učenja tako da uređaj pamti vaše navike i ponašanje te ostaje brz i nakon dužeg perioda korišćenja.

Osim toga, Huawei Mate10 Pro ima inteligentnu kameru koja prepoznaje svijet oko vas. Naime, prilikom fotografiranja, kamera prepoznaje različite scene i oblike (zgrade, životinje, osobe…) te prilagođava postavke kako biste dobili savršenu fotografiju. A uz veliku memoriju (6GB+128GB) su vam svi videi, fotografije i aplikacije uvijek na raspolaganju.

Trenutni prevod na vise od 50 jezika

Krećete li na put izvan zemlje ili se nalazite u restoranu, strani vam jezik nece biti problem jer Huawei Mate10 Pro omogućava trenutni prevod na više od 50 jezika. Dovoljno je samo pokrenuti aplikaciju i fotografisati sadržaj koji želite prevesti.

Duži vijek baterije uz kraći vijek punjena

Huawei Mate10 Pro ima bateriju kapaciteta 4.000 mAh uz naprednu tehnologiju štednje baterije. Uz Supercharge tehnologiju, deset minuta je dovoljno da napunite svoj uređaj do 20 odsto dok će za 30 minuta napuniti bateriju čak do 58 odsto.

Zapanjujući displej

Uz Huawei FullView 18:9 displej s još manjim ivicama i većom površinom gledanje videa, fotografija i igranje igrica je još zabavnije, a uz HDR10 tehnologiju boje na ekranu su izuzetno žive i jarke.

Plug & play iskustvo uz HUAWEI Easy Projection

Svoj uređaj možete koristiti i u ‘’Desktop’’ prikazu kao na personalnom računaru. Jednostavno spojite svoj uređaj sa PC Monitorom/ TV-om te pristupite svim svojim aplikacijama na velikom displeju. HUAWEI Easy Projection (Smart Screen) omogućava pristup poslovnim ili privatnim fajlovima na velikom displeju bez obzira gdje se nalazite.

ICTbusiness.info