Objavljen oglas za „posao iz snova“: 60.000 dolara za šest mjeseci rada u ljetovalištu

Ako volite putovanja i pritom lijepo pišete, a marketing imate u malom prstu, obratite pažnju na oglas koje je objavilo poznato je meksičko ljetovalište Cancun.

Cancun.com, naime, traži osobu koja će pritom zaraditi 60.000 dolara za šest mjeseci posla.

Oglasom se traži „originalna i dinamična osoba“ koja ne traži radno vrijeme od 9 do 17 h, već je spremna uklopiti se u „kankunski“ način života i tokom šest mjeseci pisati i pričati priče koje će promovisati region.

Uz svakodnevno postavljanje video-snimaka, slika i članaka, od odabrane osobe očekuje se i vođenje društvenih mreža, ali i promovisanje putem lokalnih medija i raznih događaja.

Za vrijeme ovog posla imaćete priliku da uživate u nesvakidašnjim stvarima, kao što su plivanje s morskim psima, istraživanje džungle, posjećivanje starih spomenika, a sve to radićete odsijedajući u luksuznim hotelima i resortima. 

Iskustvo na sličnim poslovima nije važno, ne trebate znati španski već samo engleski jezik i jedini je uslov da ste stariji od 18 godina i spremni posvetiti se ovom poslu od marta do avgusta iduće godine, prenosi Poslovni. 

decembar 8, 2017 at 8:44 am