Ovako će izgledati Karismin dio Velike plaže na ljeto 2018.

Podijeli

Karisma Hotels Adriatic MNE, zakupac dijela imovine HTP Ulcinjska rivijera, počeće uskoro roku prvu fazu radova na rekonstrukciji hotela Belvil, čiji je završetak planiran najkasnije do 15. aprila sljedeće godine a na sajtu kompanije objavljene su fotografije budućeg izgleda hotela i plaže.

Izvršni direktor Karisme Nemanja Kostić rekao je da će, ukoliko sve bude išlo planiranom dinamikom, prvi gosti rizorta Holiday Village, kategorije četiri zvjezdice, odmarati na Velikoj plaži već u ljetnjoj sezoni 2018, a u Ulcinj će ih dovesti najveći svjetski turoperator TUI, poslovni partner Karisme.

Kako je ranije saopšteno iz kompanije, Holiday Village Montenegro će imati 257 soba, 4 bazena, 4 restorana, 4 bara i spa centra, sportske terene i avanturističke parkove za djecu

Procjenjuje se da će ukupna investicija iznositi 31,2 miliona eura.

Poseban kvalitet razvoju turističkog proizvoda Ulcinja daće planirani Karisma Univerzitet, program specijalno kreiran za edukaciju kadra na svjetski relevantnom nivou, kao i Karisma Fondacija koja će biti fokusirana na doprinos zajednici, pomažući, između ostalog, svoje zaposlene i njihove porodice. 

Karisma Hotels & Resorts jedna je od vodećih grupacija u svijetu u oblasti hotelskog menadžmenta koja uspješno posluje i poznata je po svom inovativnom pristupu, postavljajući nove standarde u ponudi odmora sa fokusom na kompletan ugođaj svojim gostima.

Karisma u svom portfoliu ima 27 hotela, između ostalog u Hrvatskoj, Srbiji, Meksiku, Dominikanskoj Republici, Jamajci i Kolumbiji. Od skoro Grupa sa uspjehom funkcioniše u Crnoj Gori vodeći hotel Wind Rose u barskoj opštini. Karisma Hotels & Resorts ima poslovnu strategiju potpuno orijentisanu na goste. O tome govore brojni zadovoljni klijenti, ali i brojne nagrade i priznanja poput AAA 4 Diamonds. Takođe, hoteli Grupe su redovno na prestižnim listama poput Forbes-ove liste Top 10 hotela, Conde Nast Traveller, kao i Trip Advisor, Wine Spectator Award of Excellence, te sveukupno grupacija je seritifikovana i na listi Great Place to Work, te u oblasti održivog razvoja nagradama i sertifikatima kao sto su Green Globe, Travel Gold Award, i druge.