Spisak jeftinih letova iz Crne Gore – Berlin, Milano, Budimpešta, Minhen, London…

Podijeli

Crna Gora je posljednjih godina sve dostupnija aviodestinacija, zahvaljujući rastućem broju niskotarifnih avio-prevoznika koji otvaraju linije prema Podgorici i Tivtu.

Time nije samo učinjena korist stranim turistima, već i crnogorskim građanima koji konačno imaju priliku da do omiljenih destinacija “lete” po veoma povoljnim cijenama.

Preporuka je da se karte kupuju direktno na sajtu prevoznika, a portal Investitor vam donosi spisak dostupnih destinacija i okvirne cijene povratne karte za putovanja u februaru 2018. godine.

Prilikom kupovine karata, obratite pažnju na datume, jer samo par dana prije ili kasnije, cijena može biti značajno manja ili veća. Takođe, obratite pažnju i na veličinu dozvoljenog prtljaga, kako ne bi bili iznenađeni prilikom check-ina na aerodromu.

RYANAIR: Brisel (70 eura), Berlin (45 eura), Stokholm (26 eura), London (130 eura)

WIZZAIR: Memingem/Minhen (32,5 eura), Budimpešta (19,9 eura), Milano (19,9 eura), Varšava, od 18. juna (187 eura)

EASYJET: Svi letovi iz Tivta – Ženeva, od 27. juna (50 eura), London, od 26. marta (220 eura), Mančester, od 25. marta (145 eura)

FLYDUBAI: Sarajevo, Dubai (cijene značajno variraju, letovi za Dubai i nazad idu preko Sarajeva)

Njemački avioprevoznik Eurowings od aprila nudi više povezanih letova iz Tivta, a koje i po kojim cijenama, pogledajte na njihovom sajtu.