Investitor.me: Ovo ste najviše čitali u 2017.

Podijeli

Iako radi svega nekoliko mjeseci, portal Investitor.me već je privukao pažnju desetina hiljada čitalaca iz Crne Gore ali i iz okruženja istog jezičkog područja.

Obrađivali smo sve važne teme iz oblasti biznisa, ekonomije, finansija a objavili smo i zanimljive tekstove koji na neki način utiču ili mogu uticati na poslovno okruženje. Objavili smo više od 1.500 tekstova u više kategorija, svaku temu koju je bilo moguće sagledati iz crnogorske perpspektive, tako smo i obradili što su čitaoci prepoznali i nagradili sve većom posjetom i povjerenjem.

Primijetili ste da nijesmo copy-paste portal, već da, uprkos maloj ekipi, svakog dana imamo nekoliko svojih tekstova a tekstove koje preuzimamo iz inostranih izvora obradimo na način da budu zanimljivi domaćoj publici.

Za Vas smo na kraju godine pripremili pregled pet najčitanijih tekstova, koje ste rado dijelili i putem društvenih mreža, prije svega na Facebook i LinkedIn mreže.

5) Avionska karta od Podgorice do Beograda košta 140 eura a do Berlina 50. Kako je to moguće? Tekst objavljen 23. avgusta privukao je pažnju više od 6.000 čitalaca, a u njemu je objašnjen princip rada low cost kompanija, kojih je svake godine, srećom, sve više i u Crnoj Gori. Inače su tekstovi koji obrađuju cijene avioprevoza veoma čitani na Investitoru, što bi moglo značiti da se naša javnost sve više zanima za putovanja.

Avionska karta od Podgorice do Beograda košta 140 eura a do Berlina 50. Kako je to moguće?

4. Nauči kako da upravljaš svojim finansijama Zahvaljući zanimljivosti teme, ali i oglašivačkoj kampanji na Facebooku, tekst koji najavljuje prvi kurs u organizaciji portala Investitor je privukao veliku pažnju iako je objavljen tek 19. decembra. Kurs o upravljanju ličnim finansijama biće održan 17. februara u hotelu “Podgorica”, a više detalja i načinu prijave čitajte u tekstu:

Nauči kako da upravljaš svojim finansijama

3.Roman Abramovič u Dubrovniku natočio goriva za milion eura Sredinom septembra objavili smo zanimljiv tekst o dolasku poznatog ruskog biznismena koji je, zbog sume novca utrošene za gorivo za jahtu, privukao hiljade čitalaca, što ga je pozicioniralo u top 3 listu najčitanijih tekstova na portalu Investitor.

Roman Abramovič u Dubrovniku natočio goriva za milion eura

2. Zašto u Crnoj Gori nema Lidla i ostalih stranih trgovačkih lanaca Devetog dana septembra objavili smo tekst o tržištu marketa u Crnoj Gori i činjenici da smo praktično jedina zemlja u regionu koja nema stranih lanaca marketa poput Lidla, Špara, DM-a i ostalih. Činjenica da je ova tema izbila na drugo mjesto po čitanosti govori o tome koliko teme iz maloprodaje zanimaju čitaoce u Crnoj Gori.

Zašto u Crnoj Gori nema Lidla i ostalih stranih trgovačkih lanaca

1. Mobilni šok: Crnogorski Telekom povećava cijene od 1. decembra Vijest da će najveći telekomunikacioni operator podići cijene za niz proizvoda našao se na prvom mjestu sa dosegom od preko 20.000 čitalaca. Činjenica da poskupljenja usluga široke potrošnje izaziva veliku pažnju nije iznenađujuća a Investitor će i ubuduće javljati o svim informacijama bitnim za crnogorske potrošače.

Mobilni šok: Crnogorski Telekom povećava cijene od 1. decembra

Uz obećanje da ćemo u 2018. biti još bolji, brži i kvalitetniji, redakcija portala Investitor.me želi svim čitaocima srećnu i uspješnu 2018. godinu!