Zašto se ulaganje u dodatnu edukaciju isplati

Podijeli

Sigurno je svako od nas barem jednom razmišljao o usavršavanju ili jednodnevnom seminaru koji je vezan za područje našeg interesa ili rada.

Iako veliki broj ljudi pohađa razne edukacije, veći je broj onih koji nije siguran da li se isplati ulaganje novca, ali i vremena, u tu vrstu znanja.

Na kraju, nije pitanje da li ima koristi od izdvajanja relativno velike svote novca koju smo dali za seminar, već da li ćemo prihvatiti znanje i primijeniti ga nakon obuke.

Poslovni donosi neke od prednosti poslovnih edukacija:

  • Svaku edukaciju možete upisati u vaš CV i imati prednost pred drugim kandidatima prilikom traženja posla odnosno edukacija omogućuje veću konkurentnost na tržištu rada
  • Učenje povećava samopouzdanje, komunikacijske vještine i kreativnost
  • Povećava osjećaj ličnog razvoja
  • Pohađanje pravih edukacija često dovodi do dohodovne sigurnosti odnosno povećanja plate kao posljedice učenja novih znanja i većeg doprinosa organizaciji za koju radimo
  • Otvara mogućnosti prekvalifikaciji i promjeni radnog mjesta
  • Doprinosimo vlastitoj spremnosti na nove izazove
  • Povećavamo vlastitu produktivnost

Pravu priliku da sve ovo provjerite imaćete već 17. februara, kada se u hotelu “Podgorica” organizuje radionica “Upravljanje ličnim finansijama”.

Radionicu drži iskusna poslovna i finansijska konsultantkinja Karolina Herbut iz Beograda a učesnici će imati priliku da steknu znanja o finansijskoj disciplini na način koji će omogućiti kontrolu ličnih finansija na najbolji mogući način.

Biće riječi o upravljanju prihodima, rashodima, potrošnji, ali i načinu uštede, ličnih investicija i slično. Za svega 65 eura imaćete priliku da na jedinstvenoj obuci steknete potrebna znanja iz ove oblasti i da u direktnoj komunikaciji sa predavačem riješite sve dileme o finansijama.

Radionica će se održati u hotelu “Podgorica”. Više o obuci, predavaču i načinu prijave čitajte ovdje, program preuzmite ovdje a možete se prijaviti i odmah preko online forme:

[ninja_form id=2]