Zašto ne treba da propustite radionicu o ličnim finansijama

Podijeli

Radionica “Upravljanje ličnim finansijama” održaće se 17. februara u hotelu “Podgorica”, a pola mjesta je već popunjeno.

To nije iznenađenje, s obzirom da će tada poslovna i finansijska konsultantkinja iz Beograda Karolina Herbut prenijeti svoje bogato iskustvo iz oblasti ličnih finansija i pomoći vam kako da pametnije upravljate zarađenim novcem.

Herbut ima iskustvo i u poslovnoj edukaciji i fizičkih lica i kompanija, a ovom prilikom prenosimo utiske polaznika njenih dosadašnjih radionica:

Ovu radionicu bih preporučila baš svakome, jer nismo ni svesni toga šta sve u nama upravlja našim odlukama i koliko sitnim promenama možemo postoći mnogo!
Karolina na lak i prijemčiv način ukazuje na sve aspekte odnosa prema novcu, a uz praktične alate, posle njene radionice ćete imati konkretne fizičke alate za rad. Ali pre svega ćete shvatiti gde ste vi sami i koji je vaš lični put ka sreći, iz aspekta novca kao jednog od gradivnih elemenata života.

Marija Gajić
Editor-in-Chief LikeMag Srbija, profesor engleskog, konsultant, kopirajter i rukovodilac radionica za dramu, marketing i menadžment

 

Radionica je fantastična jer detaljno prolazi kroz različite načine na koje možemo da poboljšamo svoje navike a samim tim i finansijsko stanje. Fascinantno je koliko sitnih troškova zaboravljamo, a koji su zapravo kad se saberu veliki troškovi. Radujem se primeni saveta i vođenju tabele.

Biljana Aleksić
Preduzetnica/defektolog – Audio Partner

 

Ovakve radionice su potrebne i važne za razvijanje finansijskog samopouzdanja i snage.
Svidela mi se otvorenost učesnica u prvom delu radionice, preciznost tabele u drugom i Karolinino nesumnjivo vladanje materijom u trećem; generalno njena opuštenost i sigurnost.
Subjektivno, osetila sam rasterećenost nakon trećeg dela zbog mogućnosti koje nam je predočila.

Aleksandra Velimirović Janakievski
Osnivač i vlasnik modne marke Belgrade Workshop, modni kouč i mentor, NLP practicioner

 

Radionica me je motivisala da ne potrošim svakog meseca ceo iznos zarade, već da uvek uštedim određeni procenat, u čemu i uspevam, jer sam počela svesno da trošim, i postala sam finansijski disciplinovanija.
Karolina nas je kroz jedinstven pristup navela da se suočimo sa uverenjima, predrasudama, stavovima kao i obrascima ponašanja zbog kojih naše finansije trpe.
Takođe nas je usmerila da postavimo realne želje i motivisala da radimo na njihovom ostvarenju kroz finansijsku disciplinu.
Prikaz načina vođenja finansija u excel-u i tabela koju svaka učesnica dobija posle radionice će svakome pomoći da nakon radionice lako primeni preporuke koje je Karolina dala za vođenje ličnih finansija.

Laura Morel
Oficir policije, master i specijalista kriminalista
MUP

 

Dopalo mi se što smo u jako prijatnoj atmosferi diskutovale o relevantnim temema za sve nas, podelile iskustva i izašle sa konkretnim saznanjima vezanim za naše prakse u vođenju ličnih finansija. Takođe, Karolina je veoma bila posvećena svakoj od nas lično, tako da smo dobile i odgovore na specifična pitanja. ????

Sofija Vučeta
Community Coordinator u Impact Hub Beograd

Pogledajte i intervju koje je Karolina Herbut nedavno dala za TV Prva:

Cijena kotizacije za radionicu u Podgorici iznosi 65,00 eura.

Više o radionici, predavaču i načinu prijave možete čitati ovdje, a prijaviti se možete odmah popunjavanjem online prijave:

[ninja_form id=2]