Ivan Bozev novi izvršni direktor kompanije Lenovo za centralnu i jugoistočnu Evropu

Bozev

Kompanija Lenovo je imenovala Ivana Bozeva za izvršnog direktora i generalnog menadžera regiona centralne i jugoistočne Evrope.

Ivan Bozev će biti odgovoran za kontinuiran rast i razvoj odsjeka za poslovanje sa računarima u Bugarskoj, Hrvatskoj, Češkoj, Grčkoj, Mađarskoj, Poljskoj, Rumuniji, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji kao i u još šest država istočne Evrope.

Nadređeni Ivanu Bozevu biće Francois Bornibus, predsednik kompanije Lenovo EMEA, a biće stacioniran u bugarskoj kancelariji kompanije Lenovo u Sofiji.

Ivan Bozev je u kompaniji Lenovo proveo više od 17 godina, imao je različite odgovornosti i upoznao se sa različitim poslovnim modelima i navikama potrošača u delu jugoistočne Evrope, navedeno je u saopštenju kompanije.

„Veoma sam zadovoljan što ću proširiti svoju odgovornost unutar 3 nova tržišta, Poljske, Češke i Slovačke, u situaciji kada je Lenovo veoma dinamična kompanija koja ide u korak sa industrijskim trendovima i pruža najbolje korisničko iskustvo“, izjavio je Ivan Bozev.

Ivan Bozev poseduje master rad bečkog tehnološkog univerziteta. Živi u Sofiji i njegovi hobiji su skijanje, plivanje i putovanja.

januar 19, 2018 at 12:47 pm