Karisma u Baru traži kuvara, plata 1.200 eura

Ilustracija (Pexels)

Tokom ljetnje sezone hotelska grupa “Karisma Hotels Adriatic” koja posluje u visokokategorisanom turističkom objektu Ruža vjetrova zaposliće 50 radnika uglavnom na šest mjeseci. Kompanija ima potrebu za više profila radnika prvenstveno ugostiteljskog kadra, zatim od pomoćnih radnika do menadžera.

Prijavljivanje kandidata je počelo u petak, a krajnji rok za apliciranje je 1.april. Plata kuvara je od 700 eura (pomoćni) do 1.200 eura (glavni kuvar).

Danas je u Sali opštine Bar održan Dan zapošljavanja, na kojem je hotelska grupa “Karisma Hotels Adriatic” zainteresovanima prezentovala mogućnosti zasnivanja radnog odnosa u toj kompaniji, uslove.

Interesatno je da kandidati koji se dokažu tokom sezonskog rada u “Ruži vjetrova” imaju mogućnost zaposlenja u ovom konzorciju u Meksiku tokom zimskih mjeseci.

Inače, Karisma je osnovana upravo u Meksiku prije 18 godina. U Evropi je počela da radi 2014, a u Crnoj Gori posluje od sezone 2017. godine, prenosi Jedro Bar.

“Kandidatima nudimo internacionalno iskustvo, rad sa profesionalcima i niz benefita, poput inventa, tipa dobrodošlice, zabave za radnike tokom sezone, stipendije, najbolje treninge i obuke u Meksiku, mogućnost napredovanja zavisno od volje i motivacije kandidata”, kazala je Ana Hrgović, asistentica direktora ističući da sve zavisi od kandidata, njihove volje i motivacije.

“Karisma Hotels Adriatic Montenergro” otvoriće ovoga ljeta u Ulcinju “Holiday Village Montenegro”, a u Kotoru “Palazzi Allure”.

Karisma Hotels Adriatic Montenegro, kompanija koja posluje u sistemu Karisma Hotels& Resorts posjeduje 27 hotela i resorta i zapošljava preko 10.000 ljudi u sedam zemalja svijeta.

februar 9, 2018 at 10:25 pm