Upravljanje ličnim finansijama: Nova radionica 21. aprila

Podijeli

Radionica o upravljanju ličnim finansijama, u organizaciji Centra poslovnog znanja Investitor, održana je u subotu u Podgorici, a sudeći po nepodijeljenom mišljenju učesnika, opravdala je svoje održavanje.

Zbog odličnog odziva i pozitivnih ocjena, Investitor je zakazao narednu radionicu koja će se održati 21. aprila i već se možete prijaviti na mail [email protected]

Radionicu je, po ličnom, originalnom programu, održala poslovna i finansijska konsultantkinja iz Beograda, Karolina Herbut, koja je učesnicima prenijela veliko znanje i iskustvo iz oblasti upravljanja finansija i investiranja a učesnici, mahom preduzetnici, stekli su znanje o tome kako na pravi način voditi evidenciju i koji su trenutno najbolji načini za ulaganje i štednju.

Radionicu je obilježio i visok nivo interakcije, pa su učesnici i međusobno i sa predavačicom razmjenjivali mišljenja na temu finansija i problemima sa kojima se suočavaju. Svi su naveli probleme s bankarskim troškovima i nedovoljno razvijenom i netransparentnom tržištu privatnih penzionih fondova, kao mehanizma štednje.

Prijave za radionicu koja se održava 21. aprila već su počele po povlašćenoj cijeni kotizacije od 49,00 eure, i možete se prijaviti online:

[ninja_form id=2]