Novi koncept McDonald’sa stigao u Srbiju

Podijeli

Srbija je postala peta zemlja u lancu popularnog Mekdonalds restorana u kojoj je primijenjen novi koncept i dizajn u renoviranom objektu na Novom Beogradu.

Mekdonaldsov restoran u Bulevaru Mihajla Pupina renoviran je u skladu sa potpuno novim Natural Integrity konceptom, u kojem su upotrijebljeni materijala kao što su hrast, šperploča i koža, navodi se u saopštenju tog američkog lanca brze hrane.

„Želja nam je da gosti McDonald’s restorana u Srbiji uvijek među prvima dožive i iskuse sve novine koje kompanija na globalnom nivou uvodi. Tu mislim i na tehnološke inovacije i nove proizvode, ali i unaprjeđenje prostora samih restorana u kojima naši gosti borave” rekla je Desanka Landauer, direktorka marketinga u kompaniji Mekdonalds Srbija.

Renovirani restoran posjeduje i terminale za poručivanje – self order kioske. Putem ovog terminala gost može samostalno, koristeći ekran osjetljiv na dodir, da odabere željene proizvode, poruči ih i plati platnom karticom.

Osim u Srbiji, Natural Integrity koncept je uveden u Mekdonalds restoranima u Velikoj Britaniji, Holandiji, Španiji i Portugalu.