Za drugu fazu Regenta 37 miliona eura

Podijeli

Kreditni ugovor za finansiranje druge faze Porto Montenegra potpisali su juče generalni direktor Univerzal kapital banke Đorđe Đurđić i direktor pravnog sektora Adriatik marinasa Savo Đurović.

“Vrijednost ugovora je 37 miliona eura, a odnosi se na finansiranje izgradnje druge faze hotela Ridžent, koji po planu treba da bude završen do kraja 2019. godine”,  rekao je Đurđić nakon potpisivanja ugovora.

Riječ je o dva objekta sa apartmanima, koji će biti uključeni u kondo ponudu hotela Ridžent.

“Moram da zahvalim kolegama iz Adriatik marinasa na strpljenu koje su pokazali prethodnih skoro dva mjeseca, koliko traju ovi zahtjevni pregovori. Svi u Univerzal banci smo zadovoljni što smo podržali ovaj značajni projekat za Crnu Goru”,  kazao je Đurđić i naglasio da je Porto Montenegro značajno izmijenio Crnu Goru, pogortovu otkako je ICD ušao u vlasništvo Porto Montenega, piše CdM.

“To nas je preporučilo kao prirodne partnere za jedan ovakav projekat, s obzirom na to da je Univerzal kapital jedina banka u regionu koja ima predstavništvo u Dubaiu. Mi smo se u prethodnom periuodu specijalizovali za praćenje velikih projekata, jer je Univerzal kapital banka dio grupacije koja trenutno realizuje najznačajnije projekte u Crnoj Gori”,  rekao je Đurđić i naglasio da su prestavnici banke i Adriatik marinasa, koji upravlja Porto Montenegrom, otvorili pregovore i drugim projektima ICD-ia i Adriatik marinasa, koje se tiču Crne Gore.