Apple kupuje Texture, „Netflix za magazine“

Ilustracija

Apple je objavio da je potpisao ugovor u kupovini aplikacije Texture, pretplatničkog servisa za digitalne magazine kompanije Next Issue Media LLC koja korisnicima omogućava neograničen pristup svojim omiljenim naslovima za jednu mjesečnu pretplatu.

Texture donosi preko 200 najboljih svjetskih časopisa, pružajući jednostavan način za korisnike da čitaju visokokvalitetne priče i omiljene naslove.

Korisnici tako uživaju u časopisima koje poznaju i vole kao što su „Elle“, „People“ i mnogi drugi, ali otkrivaju i mnoštvo novih sadržaja.

“Uzbuđeni smo što će se Texture pridruđiti Apple-u zajedno sa impresivnim katalogom časopisa mnogih vodećih svjetskih izdavača“, rekao je Edi Kju, Apple-ov potpredsjednik za internet softver i usluge – “Mi smo posvećeni kvalitetnom novinarstvu iz pouzdanih izvora i omogućavamo časopisima da nastave proizvodnju zanimljivih priča za svoje korisnike“, dodao je on.

Od svog lansiranja 2010. godine, Texture je postala vodeća multi-naslovna pretplatnička usluga koja omogućava korisnicima da odmah pristupe nekim od najčitanijih časopisa u svijetu. Štaviše, Texture je od strane App Store-a proglašena za najinovativniju aplikaciju za korisnike iOS-a prošle godine.

 

mart 13, 2018 at 2:33 pm