Instagram profil Aerodroma Crne Gore: Već ste zavoljeli njihove objave

Podijeli

Svjejdoci smo ekspanzije digitalnih medija i promocije preko društvenih mreža koje mnoge kompanije koriste za prezentaciju svog rada i uspjeha.

Jedna od rijetkih državnih kompanija koja je spoznala važnost digitalne prezentacije su Aerodromi Crne Gore, čiji se Instagram profil izdvaja po redovnim i zanimljivim objavama.

Kako je rečeno portalu Investitor, profil se vodi interno i za njega je zadužena savjetnica direktora kompanije, Milica Babić. To je primjer da uz profesionalce u kompaniji nije potrebno angažovati ljude “sa strane” ili marketinške agencije.

Profil se ne koristi samo za promociju, već i za obavještavanje o bitnim događajima na dva crnogorska međunarodna aerodromima, pa smo tako nedavno u vrlo kratkom roku obaviješteni o stanju nakon sniježnih padavina, zatvaranju i ponovnom otvaranju aerodroma za saobraćaj.

Za čitaoce Investitora donosimo izbor zanimljivih objava a ukoliko vam se svide, možete zapratiti profil Aerodroma Crne Gore i biti redovno obavještavani o njihovim aktivnostima. Profil trenutno prati skoro 1,1 hiljada korisnika ove popularne društvene mreže.

Cabine crew,prepare for landing! ????????????‍✈️✔????????

A post shared by Aerodromi Crne Gore (@aerodromi_cg) on