Flixbus od juna u Crnoj Gori: Od Kotora do Budimpešte za 55 eura

Flixbus (Flixbus.com)

Portal Investitor je u petak javio da najveći njemački i evropski bus-prevoznik Flixbus uskoro otvara linije u Crnoj Gori a sada znamo da ćemo njihove prepoznatljive autobuse vidjeti već u junu, tokom sezone.

Prve Flixbusove linije u Crnoj Gori biće iz Budve kao i iz bokeljskih gradova – Tivta, Kotora i Herceg Novog a voziće prema Dubrovniku u Hrvatskoj i prema Budimpešti i Velikoj Kanjiži u Mađarskoj.

Na sajtu Flixbusa se već sada mogu kupiti karte za te destinacije po različitim cijenama, a za prvu vožnju od Kotora do Budimpešte 16. juna treba izdvojiti 54,9 eura. Putovanje traje 17 sati, a polazak iz Kotora je u 19.45. To znači da je vrijeme dolaska na stanicu u Budimpešti narednog dana u 12.45.

U kompaniji ponosno ističu da njihovi moderni autobusi pružaju vrhunski ugođaj vožnje i dodaju da je autobuski prevoz najsigurniji od svih ostalih vidova prevoza.

O tome po čemu je poznat Flixbus, kako su nastali i šta je putnicima sve dostupno tokom vožnje, čitajte u posebnoj priči Investitora:

Flixbus stiže u Crnu Goru

mart 31, 2018 at 10:10 am