Luštica Bay zapošljava sezonce

Podijeli

Prezentacija ponude sezonskih poslova u Luštici Bay i hotelu Čedi (The Chedi) za stanovnike poluostrva Luštica biće održana u ponedjeljak, 14. maja, od 14 do 18 časova u sali Parohijskog doma u Radovanićima.

„Radi se uglavnom o sezonskim radnim mjestima u sektoru upravljanja destinacijom. Ovo je druga prezentacija radnih mjesta koju organizujemo za stanovnike Luštice i očekujemo veliko interesovanje. Tokom marta smo organizovali čitavu seriju prezentacija plana zapošljavanja kompanije „Luštica Development” i Čedi hotela, koja je počela događajem u Radovićima. Nakon popunjavanja ovih radnih mjesta do kraja godine ukupan broj zaposlenih u Luštica Development će iznosti 100, a u hotelu Čedi 180″, saopštila je Antonia Kelava, menadžerka za ljudske resurse u Luštici Development.

Zainteresovanima će u ponedjeljak biti omogućeno da razgovaraju sa predstavnicima službe za ljudske resurse, predaju radne biografije i dokumenta za zapošljavanje.

„Dani zapošljavanja Luštica Bay” prethodno su organizovani i na fakultetima za pomorstvo i turizam i hotelijerstvo, na sajmovima zapošljavanja „Dani karijere” u Podgorici i „Summer Job 2018″ u Kotoru, te u prodajnoj kancelariji Luštice Bay u Tivtu.

Luštica Development na tivatskom dijelu poluostrva Luštica razvija projekat Luštica Bay, vrijedan 1,1 milijardu eura koji podrazumijeva izgradnju sedam hotela, dvije marine, šampionskog golf terena sa 18 rupa, stanova, vila i porodičnih kuća, te sve neophodne sadržaje za život grada. To je najveći projekat u turizmu Crne Gore i izgradnji rezidencijalnih zajednica.

Ovog ljeta u kompleksu će biti otvoren i Čedi hotel, kao jedan od najvećih luksuznih hotelskih objekata u Boki, saopšteno je iz kompanije Luštica Development.