Investitor je crnogorski ekonomski portal.

Kao takav, predstavlja idealno mjesto za oglašavanje Vašeg biznisa. Svakodnevno bilježimo hiljade posjeta uglavnom iz Crne Gore ali i iz susjednih država istog govornog područja.

Naši čitaoci su zainteresovani za ekonomske, biznis, finansijske teme te će Vaš oglas imati pravi, efektan doseg do Vaše ciljne grupe.

Reklama na portalu Investitor se neće „utopiti“ u sadržaj koji nema dodira sa ekonomskim i biznis temama, te Vam garantuje puni efekat i doseg do ljudi koji zaista jesu Vaši potencijalni kupci/partneri.

Portal nudi niz oglasnih formi, sve po Vašoj želji a uz našu pomoć. Zajednički ćemo doći do formi koje najviše odgovaraju Vašem biznisu i koje će napraviti najbolje efekte.

Osim klasičnih baner-reklama, otvorili smo i mogućnost PR tekstova i drugih vidova reklamiranja kroz plasiranje proizvoda (Product Placement). Za Vas možemo napraviti i priče o Vašem biznisu, napraviti kvalitetne fotografije i video materijal, kako bi na što atraktivniji način bili predstavljeni našim čitaocima.

Uskoro krećemo i sa nedjeljnim pregledom vijesti kroz newsletter, koji će biti distibuiran svim decision makerima u najznačajnijim crnogorskim kompanijama. To će takođe biti prilika da predstavite Vaše proizvode i usluge najuticajnijim ljudima u crnogorskom biznisu. Karakteristika reklama ove forme jeste da se isporučuju direktno klijentu, na njegov mail. Sadržaj dobijen na takav način ima veću dozu kredibiliteta i klijenti je po pravilu doživljavaju iskrenije nego kad je vide na portalu. Kao takve, reklame kroz newsletter ostavljaju jači utisak na čitaoca.

U okviru portala moguće se oglašavati i na konkretnim stranicama i rubrikama, a pogledajte koje su glavne reklamne pozicije na glavnoj strani Investitora:

Sa svim pitanjima i idejama, budite slobodni da nam se javite na mail marketing@investitor.me.

Srdačno Vaš,

Investitor Marketing Tim