Studio X Design

Studio X na prodaju: Jedna od najpoznatijih štamparskih kompanija traži nove vlasnike

Podijeli

Podgorička štamparska kompanija Studio X traži nove vlasnike.

Naime, kako je objavljeno na njihovom Facebook profilu, nakon 20 godina uspješnog poslovanja, stigao je kraj “jednog poglavlja”.

Osnivač i vlasnik kompanije je podgorička preduzetnica Hajdana Božović.

U objavi se eksplicitno ne pominje prodaja, već se ističu prednosti kompanije uz uvjeravanje da “prepoznatljivost imena na trzistu, velika baza klijenata i odrzivost u poslovanju su vrijedan potencijal ukoliko se opredijelite za kupovinu ove firme”. Prije ovog oglasa, kompanija je oglasila prodaju određenih mašina.

“Za nas, koji smo gradili ime “Studio X” ova odluka nije laka, uslovljena je brojnim razlozima, među kojima, odrzivost poslovnih aktivnosti i perspektiva brenda nisu od presudnog značaja, naprotiv. Velika dobit firme tokom godina joj je podigla vrijednost. Samim tim je pogodna za sva veca ulaganja u vidu lako odobrivih kredita”, navodi se u objavi.

Studio X je, kako se dodaje, nesumnjivo uspješna priča vrijedna nastavka.

Kompanija je godinama prepoznata kao jedna od najvećih u ovoj oblasti, a posebno su bili popularni zbog mogućnosti štampe na velikom broju različitih materijala i predmeta.

Kompanija je, prema finansijskom iskazu, u prošloj godini ostvarila gubitak u poslovanju u iznosu od 17.000 eura, što pokazuje da ih je korona-kriza značajno ugrozila. Godinu ranije imali su profit od 7.579 eura.

Dragi saradnici i klijenti,

Studio X, koji ima iza sebe 20 godina uspjesnog poslovanja, stigao je do kraja jednog…

Posted by Studio X on Thursday, May 6, 2021