Nikšić dobija još jednu pivaru, traže kuma za ime preko interneta

Podijeli

Veoma interesantna kampanja pokrenuta je od jedne pivare u Nikšiću. Naime, već nekoliko dana na društvenim mrežama kruži oglas, na kom piše “Tražimo kuma! Nagrada 500 eura!”. Nikšićka javnost zainteresovala se za ovaj javni poziv, a danas će saznati o čemu se tačno radi.

“Predstavlja nam veliko zadovoljstvo da Vas obavijestimo da će grad Nikšić od jeseni biti bogatiji za još jednu pivaru. Tako će pivska industrija u Nikšiću biti još jača, a ljubitelji piva u Nikšiću moći će da uživaju u potpuno novom ukusu lokalnog craft piva”, navode iz pivare koja još uvijek nema ime, javlja Onogošt.

S tim u vezi pivnica, koja se nalazi u bližoj okolini Nikšić, raspisuje javni poziv pod nazivom “Lokalno pivo traži kuma”, čiji je glavni zadatak da tek rođenom kumčetu (čitaj pivo) da ime.

“Kum će, pored velike odgovornosti koje nosi ovakav čin, dobiti i novčanu nagradu od 500 eura. Aplicira se u slobodnoj formi, za navedenim razlozima zbog kojeg ste odabrali baš to ime. Apliciranje se vrši na mejl adresu [email protected]. Budite kreativni i svjesni velike kumovske odgovornosti”, poručuju organizatori ovog konkursa.

Kako navode jedan kandidat može dostaviti i više aplikacija, ali za svaki mora objasniti zašto baš to ime.

Rok za dostavljanje aplikacije je 15. avgust, a odluka će biti donešena sedam dana nakon toga.Za sva dodatna pitanja kandidati se mogu javiti na mejl: [email protected], fejsbuk stranicu: Tražimo kuma, ili na instagram profil: trazimokuma.