Marketing @ Investitor

Investitor je crnogorski ekonomski portal.

Kao takav, predstavlja idealno mjesto za oglašavanje Vašeg biznisa. Svakodnevno bilježimo hiljade posjeta uglavnom iz Crne Gore ali i iz susjednih država istog govornog područja.

Naši čitaoci su zainteresovani za ekonomske, biznis, finansijske teme te će Vaš oglas imati pravi, efektan doseg do Vaše ciljne grupe.

Reklama na portalu Investitor se neće “utopiti” u sadržaj koji nema dodira sa ekonomskim i biznis temama, te Vam garantuje puni efekat i doseg do ljudi koji zaista jesu Vaši potencijalni kupci/partneri.

Portal nudi niz oglasnih formi, sve po Vašoj želji a uz našu pomoć. Zajednički ćemo doći do formi koje najviše odgovaraju Vašem biznisu i koje će napraviti najbolje efekte.

Osim klasičnih baner-reklama, otvorili smo i mogućnost PR tekstova i drugih vidova reklamiranja kroz plasiranje proizvoda (Product Placement). Za Vas možemo napraviti i priče o Vašem biznisu, napraviti kvalitetne fotografije i video materijal, kako bi na što atraktivniji način bili predstavljeni našim čitaocima.

U okviru portala moguće se oglašavati i na konkretnim stranicama i rubrikama, u zavisnosti od potreba oglašivača.

Sa svim pitanjima i idejama, budite slobodni da nam se javite na mail [email protected].

USLOVI OGLAŠAVANJA

Naručilac snosi odgovornost za istinitost i sadržaj naručenog oglasnog prostora te garantuje da dostavljene oglasne materijale ima pravo da koristi u oglasne svrhe.

Naručilac garantuje da je, u skladu s važećim propisima Crne Gore, regulisao svoje obaveze prema trećim osobama po osnovi autorskih i ostalih prava kao i da će eventualna potraživanja trećih osoba preuzeti na sebe.

Portal Investitor.me ne odgovara za sadržaj oglasa (bannera) oglašivača i tačnost dostavljenih informacija. Zakupljeni oglasni prostor nije dozvoljeno ustupati trećim osobama ako nije dogovoreno drugačije.

Portal Investitor.me zadržava pravo neobjavljivanja oglasa neprikladnih sadržaja ili onih koji vode na stranice takvih sadržaja, ali i ukoliko isti ne zadovoljava tehničke standarde.

Portal Investitor.me zadržava pravo neobjavljivanja oglasa usljed uredničke odredbe.

Rok za dostavu oglasa (bannera)

Rok za dostavu oglasa (bannera) je najkasnije jedan radni dan prije naručenog početka prikazivanja kampanje ili kraće ako je tako dogovoreno. Oglasi (banneri) se mogu dostaviti e-mailom na adresu: [email protected].

Uslovi plaćanja

Ukoliko Ugovorom nije drugačije definisano, rok valute je 30 dana.

Ukoliko račun nije plaćen u roku, izdavač Portala, privredno društvo Mediaram doo Nikšić zadržava pravo obračuna zateznih kamata.