Pravila komentarisanja

Na portalu Investitor.me dozvoljeni su komentari čitalaca, posredstvom dodatka Facebook Comments. To znači da morate imati nalog na ovoj društvenoj mreži i biti prijavljeni u trenutku komentarisanja.

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi.

Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, nedozvoljeno je i svako takvo ponašanje može biti prijavljeno kod nadležnih organa, na inicijativu portala, oštećene strane ili treće strane.

Svaka osoba koja smatra da je neki od korisnika svojim komentarom ili drugim objavljenim sadržajem povrijedio njena prava ili prava trećih osoba, dužna je da takav sadržaj odmah prijavi portalu Investitor.me, putem e-mail adrese [email protected].

Nakon prijave nedozvoljenog sadržaja, Investitor.me će, u slučaju utvrđenja da se zaista radi o nedozvoljenom sadržaju i povredi ovih Pravila, odmah ukloniti prijavljeni sadržaj.

Hvala Vam što poštujete pravila i ostale učesnike u diskusiji.