Nikšić dobija najveći fitness centar u Crnoj Gori, investicija veća od pola miliona eura

Podijeli

U Nikšiću će naredne godine biti otvoren najveći fitness centar u Crnoj Gori i jedan od najvećih i najmodernijih u regionu, a u njega će biti uloženo više od pola miliona eura.

Centar na površini od 1.572 metara kvadratnih biće otvoren u adaptiranom prostoru Doma revolucije, a investitor je kompanija Knjaz, koja je nedavno na tenderu dobila u zakup taj prostor na 30 godina.

Iz kompanije su kazali da su u Nikšiću prepoznali potencijal za kondicionu pripremu sportista, kao i da se veliki broj građana sportom bavi rekreativno.

“Zbog toga smo odlučili da u Nikšiću otvorimo jedan od najmodernijih sportskih centara u regionu”, kazao je izvršni direktor Knjaza, Sobodan Knežević, za portal Onogošt.

Partnerstvo s City Fitnessom

Fintess centar će biti izgrađen sa postojećim fitnes centrom City Fitness, koji već godinam radi u ovom gradu i jedan je od najpopularnijih mjesta za crnogorske sportiste.

“Iskoristićemo sva naša znanja i timski uokviriti ponudu kako za rekreativce, tako i za profesionalne sportiste, a koja će zadovoljiti najviše standarde”, rekao je Knežević.

Milivoje Đurđić iz City Fitnessa rekao je da je ovako veliki projekat kod pojedinaca izazvao sumnju.

“Možda su nam i takva “upozorenja”, uz našu ogromnu ljubav prema sportu i rekreaciji, i dala snagu da pokažemo da Nikšić može. Danas smo mi fitness centar koji je prepoznat u regionu po kvalitetu i fitness centar koji je neizostavan učesnik svih regionalnih fitnes festivala. Posebno nas raduje činjenica da smo postali okupljalište velikog broja mladih ljudi koji su svojom pozitivnom energijom i izgradili ono što nas odvaja od drugih”, rekao je Đurđić.

“Obećavamo da ćemo doprinijeti da Nikšić postane sportska metropola. Grad koji ima Trebjesu, Krupac i ogromno sportsko srce može sve. Na kraju bi poručili sugrađanima da se bave sportom i rekreacijom, da vode računa o svom zdravlju i da svi zajednički, kroz odanost i ljubav prema gradu, Nikšić uvijek činimo posebnim. NIkšić to i jeste”, zaključio je Đurđić za Onogošt.me.