Podgorica i Tivat najfrekventnije linije Air Serbije: Za Crnu Goru lete 21 put sedmično

Podijeli

Aviokompanija Air Serbia od danas saobraća po ljetnjem redu letenja, koji će važiti do 27. oktobra.

Kako je saopšteno iz kompanije, najfrekventnije destinacije ostaju Tivat i Podgorica sa više od 21 leta nedjeljno, a slijedi Cirih za koji će se letjeti 19 puta nedjeljno, dok su dva dnevna leta planirana za Beč, Solun, Pariz i Atinu.

U saopštenju se navodi da je u odnosu na prošlo ljeto, ovogodišnja mreža destinacija proširena sa devet novih, za koje su putnici u proteklom periodu pokazivali najveće interesovanje.

To su Krasnodar, Helsinki i Kijev, za koje će se letjeti tri puta nedjeljno, i Madrid, Barselona, Nica, Kairo, Zadar i Rijeka, za koje će se letjeti dva puta nedjeljno.

Pored toga, dodaje se, za veliki broj postojećih popularnih destinacija biće povećan nedjeljni broj letova.

Među ostalim najfrekventnijim destinacijama izdvajaju se Skoplje i Ljubljana sa 12 letova nedjeljno, Zagreb sa 11, Moskva i Amsterdam sa po 10 letova nedjeljno.

Dnevni letovi za Berlin, Sofiju, Sarajevo, Prag, Milano, Frankfurt i Rim biće aktuelni tokom cijele ljetnje sezone, za Larnaku i Dubrovnik tokom jula i avgusta, za Kopenhagen i Stokholm od početka juna do kraja oktobra, kao i za Bejrut tokom ljetnjih meseci.

Pored direktnih letova ka najtraženijim evropskim i svjetskim destinacijama, Air Serbia će zahvaljujući kod-šer ugovorima sa uglednim svjetskim avio-kompanijama povezati Beograd i s gradovima poput Abu Dabija, Sidneja, Melburna, Singapura, Bangkoka, Hongkonga i mnogih drugih širom planete, navodi se u saopštenju.