people, shopping mall

Cungu otvorio najveći tržni centar u Ulcinju

Podijeli

Danas u Ulcinju je otvoren najveći tržni centar u gradu, CTCm, kompanije Cungu Company, koji se prostire na 5.000 kvadratnih metara i u koji je uloženo oko 4 miliona eura.

Tržni centar posjeduje i parking sa 150 mjesta.

“Ovaj tržni centar svakim radnim danima nudi za svakoga po nešto i Od svjetski poznatih brendova kompanie Cakan, Flo, Kidslend, OVS, prodavnica kućnih aparata i drugih potrebština za domaćinstvo i hotelijerstvo, do igraonice za djecu, apoteke, restorana, moderne praonice, 150 parking mjesta, nudi svojim posjetiocima sve što im je potrebno u jednom danu”, rekao je prilikom otvaranja prisutnim medijama vlasnik kompanije, Nazif Cungu.

Prema njegovim riječima, u novo otvorenom tržnom centru zaposleno je 80 radnika.

Iz kompanije je saopšteno da je tržni centar CTC u Ulcinju glavna destinacija za porodice i sve one koji sebi žele da priušte vrhunski šoping uz najpovoljnije, najbolje i najraznovrsnije stvari koje ste oduvijek željeli.

CTC u Ulcinju nudi širok asortiman počevši od najsitnijih stvari i potrepština za kuću do obuće, restorana i igraonice za djecu.

Smještena u atraktivnoj lokaciji na ulazu grada, posjetioci će se komotno osjetiti i bez gužvi uživati u šopingu na mnogobrojnim radnjama koje nude specijalne popuste.

U okviru CTC u četvrtak 18 aprila 2019 povodom otvaranja novih prodavnica renomiranih domaćih i inostranih brendova kao što su OVS, KIDS Land, CAKAN i FLO koji je jedan od najvećih turskih proizvođača obuće, posjetioci moći će da osim uživanja u kupovini po najpovoljnijim cijenama usput i uštede mnogo novca i vermena.

“Ovom prilikom otvaraju se 80 novih radnih mjesta a investicija premašuje 4 miliona eura. Ponuda luksuznih i modnih brendova, internacionalnih modnih kuća i veliki broj raznolikih prodavnica čini CTC u Ulcinju najpoželjnijom destinaciom za sve posjetioce Ulcinja i njegove žitelje”, naveli su iz kompanije.