6 kompanija u trci za 3,5 miliona vrijedan posao

Podijeli

Ko će rekonstruisati pet kilometara starog puta ka Danilovgradu, od Rogama do Spuža, za 3,5 miliona eura znaće se danas ili u ponedjeljak, kada Uprava za saobraćaj bude donijela odluku o najpovoljnijem ponuđaču.

Za rekonstrukciju ove saobraćajnice, kako je saopštila Zorica Kovačević, predsjednica Opštine Danilovgrad, prijavilo se šest ponuđača.

“Krajem marta bio je poništen dio nacrta ugovora o javnoj nabavci. Uprava za saobraćaj je to ispravila i produžen je rok za dostavljanje ponuda. Prošle nedjelje su otvorene ponude, znam da je prvorangirana ponuda 100.000 eura jeftinija u odnosu na drugorangiranu. Zadnju informaciju koju imamo od direktora Uprave za saobraćaj je da je u toku kontrola dokumentacije koja će biti završena do kraja nedjelje i očekujem da ćemo sjutra ili u ponedjeljak imati ime izvođača radova”, navela je Kovačević, prenosi Dan.

Ovo je inače, drugi tender nakon što je prvi oboren, a prvorangirana je bila firma Bemax.

Dio ovog puta, tačnije Momišku škalu, radila je firma Gradnjapromet tokom 2013. godine. Oni su tada proširili i jednu dionicu ispod Veljeg brda.