Emirates zapošljava kabinsko osoblje iz Crne Gore: Plata 2.000 eura, besplatan smještaj u Dubaiju, mjesec dana godišnjeg odmora

Podijeli

Jedna od vodećih svjetskih avio-kompanija, Emirates, zapošljava kabinsko osoblje iz više gradova iz regiona, a intervjui za posao će se, između ostalih gradova, održati i u Budvi.

Kako je saopšteno iz kompanije, biće održano ukupno šest događaja za zapošljavanje, osim Budve, i u Beogradu, Skoplju i Mariboru.

Izbor za crnogorsko osoblje biće održano 26. juna u bečićkom hotelu Splendid, u 9 sati.

Kompanija će u Beogradu imati dva kruga zapošljavanja, od kojih je jedan već održan 31. maja. Naredni je 29. juna u hotelu Crowne Plaza.

U Makedoniji će razgovori za posao biti održani 3. juna u Marriott hotelu, Mariboru 5. juna u hotelu City Maribor a u Zagrebu 24. juna u hotelu Westin.

Uslovi za zapošljavanje u Emiratesu uključuju najmanje 21 godinu starosti u momentu zapošljavanja, doseg ruke od 212 centimetara dok stoji na prstima, srednjoškolsku diplomu, dobri znanje engleskog jezika (govor i pisanje), bez vidljivih tetovaža dok se nosi uniforma kompanije, a aplikant mora ispuniti i psihičke karakteristike propisane u kompaniji.

Zainteresovani treba sa sobom da ponesu odštampanu biografiju i jednu fotografiju.

Kandidati koji ispunjavaju ove uslove biće pozvani na finalni razgovor koji će biti održan iste sedmice. Sve ostale informacije vezano za konkurs mogu se pronaći ovdje.

Koristi rada u Emiratesu uključuju prosječnu okvirnu platu od 2.115 eura, troškove smještaja na destinacijama, besplatan smještaj u Dubaiju, benefite koje sljeduje osoblju, kartu za godišnji odmor u zemlju porijekla i 30 dana godišnjeg odmora.