Kvadrat stana u Soho City-ju preko 1.600 eura

Podijeli

Luksuzni stambeno-hotelski kompleks Soho City koji se godinama gradi u Baru trebalo bi uskoro da dobije prve stanare.

Na prodaju su ponuđeni prvi stanovi, pa se iz jednog oglasa vidi da će kupci za stan u ovom objektu morati da izdvoje i preko 1.600 eura po kvadratnom metru.

Tako se garsonjera od 40 kvadrata na 4. spratu prodaje za 65.000 eura. Cijena manje garsonjere, od 36 kvadratnih metara, iznosi 63.000 eura, što je čak 1.750 eura po kvadratu.

Soho City, kako se ističe u oglasu, spada u kategoriju luksuznih nekretnina. “Kompleks se nalazi na svega 250 metara od mora u najsunčanijem gradu Evrope, što vam pruža mogućnost da odmarate i uživate u blagodetima mora i sunca 270 dana godišnje, jer toliko je sunčanih dana u godini u Baru. Veliki broj maslina i voćnjaka koji se nalaze u blizini stvaraju poznatu i posebnu magiju Mediterana u ovom gradu”.

U oglasu se dodaje da kupac uz stan dobija biciklističku stazu, zonu za šetnju kućnih ljubimaca, park sa raznovrsnim mediteranskim rastinjem, fontanu pored koje možete da sjednete i opustite se, moderno igralište za djecu, te “jedinstvenu kombinaciju morskog i planinskog vazduha, koja je izuzetno korisna za djecu i odrasle”.

Ukoliko kupac odluči da kupi stan u fazi izgradnje, sa dizajnerom možee dogovoriti sve detalje vezano za enterijer, izbor materijala i dekor, u skladu sa vašim željama i stilom.

“Obje zgrade u sklopu kompleksa će imati prostrani hol, recepciju i službu obezbjeđenja. U suterenu je predviđena izgradnja garažnih mjesta, pored kojih će biti dostupan i veliki otvoreni parking, a na krovu obje zgrade biće otvorene terase sa bazenima, prostorom za odmor i ljetnjim kuhinjama”, navodi se u oglasu.

Nadzorne kamere i 24-časovno obezbjeđenje garantuju sigurnost kompleksa a u prizemlju obje zgrade nalaziće se restorani, elitni butici, salon ljepote, fitness centar, supermarket premium klase, itd.

“Soho City apartmani nalaze se u neposrednoj blizini plaže, te kupovinom stana u našem kompleksu možete obezbijediti sebi i svojoj porodici dom na moru, ili ga pak izdavati tokom sezone i osigurati dodatni izvor prihoda. Kupovina nekretnine u kompleksu Soho City je pametna i pouzdana investicija”, navodi se u oglasu za stanove u Soho City-ju.

Direktor projekta Rade Vujačić je ranije kazao da će u okviru kompleksa poslovati i hotel.