Casa del Mare otvorio sedmi hotel u Boki: Milići obilježili 10 godina poslovanja novim objektom

Podijeli

Hotelska grupacija Casa del Mare obilježila je desetogodišnjicu uspješnog poslovanja otvaranjem sedmog butique malog hotela u Boki Kotorskoj, Casa del Mare – Mediterraneo u Kamenarima.

Uspješni porodični biznis Nikole Milića i njegove supruge Milene predstavljen je u julu brojnim zvanicama i prijateljima filmovima kako je nastala kompanija, skalinima kojima su koračali proteklih deset godina, nakon čega je uslijedio koktel i zabava na samoj plaži u autentičnom bokeljskom ambijentu uz zvuke benda „Toć“, prenosi Boka News.

U crnogorskim nošnjama, hotel su simbolično otvorili njihova djeca Helena i Dimitrije.

„Casa del Mare nije samo porodični biznis nego način života. Porodični entuzijazam i vjera u uspjeh dovele su nas do ovoga danas”, poručila je Milena Milić.

„Da mi je neko prije deset godina rekao da ćemo ovdje, gdje je sve počelo, slaviti deceniju postojanja i otvaranje staro-novog hotela Casa del Mare Mediterraneo, sa brojnim prijateljima, partnerima, kolegama, mislio bih da je u pitanju bilo šta samo ne realnost. Sada mi je srce puno i lagao bih kada bih rekao da nismo ponosni na sebe, iako često zaboravimo i znamo da minimiziramo to što smo uradili”, kaže Nikola Milić.

Pored upravljanja svojim objektima, Milićeva kompanija pruža podršku i konsalting vlasnicima hotela, ne samo tokom rada već i u procesu izgradnje hotela, praveći kompletan koncept i plan.

Kompanija je, kako se navodi na internet forumu hotelijera, radila na stvaranju novog hotelskog brenda “SL Hotels Group”u saradnji sa vodećom konditorskom industijom na prostorima Balkana, Swisslion Takovo.

U aprilu 2017. godine otvorili su “SL Industry Hotel” u Trebinju, prvi hotel na ovim prostorima posvećen indutriji. Zajedno sa svojim timom arhitekata radili su i na novom hotelu „SL Panorama“ takođe u Trebinju.

Realizuju dva projekta „od ideje do realizacije“ u Dobroti i u Primoštenu u Hrvatskoj.