Porto Montenegro u ambijentu Louis Vuittona: Tivatski nautički centar promovisan u Moskvi

Podijeli

Nova razvojna i investiciona faza Porto Montenegra predstavljena je klijentima i poslovnim partnerima u Moskvi na PM koktelu u enterijeru prestižnog brenda Louis Vuitton.

„Nova partnerstva i poslovni susreti sa predstavnicima ruske klijentele u oblasti nekretnina i jahting industrije potvrđena su tokom prethodnih nekoliko dana na ovom i ostalim događajima, s obzirom na to da je delegacija Porto Montenegra imala dinamičnu agendu tokom boravka u Rusiji“, navodi se u saopštenju kompanije.

Menadžerka za prodaju, Katie Smirnina, predstavila je planove za razvoj projekta na prestižnoj koferenciji Global real estate forum-u koja okuplja predstavnike biznisa i investicionih grupa.

„Crna Gora ima povoljan ekonomski okvir za investitore, prije svega kada su u pitanju poreske stope, nakon najvećeg prirodnog resursa – ljepote, nautičke istorije i potencijala za razvoj luksuzne jahting industrije i turističkog proizvoda“, rekla je Smirnina.

Ta vrsta pogodnosti, kako je ocijenila, značajna je stimulacija za vlasnike brodova i jahti, koji biraju marinu i naselje Porto Montenegro kao destinaciju za kupovinu nekretnina.

Porto Montenegro ambasadori prisustvovali su prestižnoj moskovskoj dodjeli nagrada Man of the Year Award 2019, kao jedan od vodećih sponzora tog globalno prepoznatljivog nautičkog događaja u Rusiji, u organizaciji kompanije Proyachting.

„U pitanju je jedan od najznačajnijih događaja u Moskvi kada je u pitanju amatersko jedrenje koje okuplja biznis entuzijaste za jedrenje. Posebno interesovanje privukao je bogat kalendar međunarodnih regata Porto Montenegro Jahting kluba“, dodaje se u saopštenju.