Novi rekord portala Investitor: U novembru više od 200.000 posjeta

Podijeli

Iako jedan od najmlađih news portala u Crnoj Gori i regionu, nastao u jakoj konkurenciji na online području, portal Investitor.me tokom cijele ove godine bilježi konstantan i stabilan rast broja posjeta i čitaoca. Vrhunac se desio u novembru, kada je Investitor.me otvoren više od 200.000 puta.

Vijesti koje vrijede, kako glasi slogan portala, čitalo je preko 120.000 čitalaca iz cijelog regiona. Posebno nas raduje što je Investitor postao nezaobilazan izvor informacija za ostale medije iz cijelog govornog područja, tako da nas prenosi više od 20 štampanih, online medija i novinskih agencija iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

I Google nas je prepoznao kao relevantan izvor informacija, s obzirom da je Investitor tokom novembra kroz rezultate pretrage prikazan više od 1,2 miliona puta.

U novembru smo imali posebno veliki rast broja čitalaca iz susjedne Hrvatske (rast u odnosu na oktobar od skoro 700%), ali i iz BiH (186%) i Srbije (161%).

Dominantan broj čitalaca dolazi iz Crne Gore, kojima dugujemo posebnu zahvalnost, s obzirom da su nam vijesti iz matične države u posebnom fokusu.

Više od brojki nam ipak prijaju komplimenti i izrazi zahvalnosti na rad koji ulažemo u cilju prezentovanja najvažnijih informacija iz oblasti biznisa, ekonomije i finansija.

Ono što možemo obećati za 2020. jeste da ćemo da uložimo mnogo više svih resursa da Investitor.me zadrži ali i ojača poziciju koju je zauzeo na dinamičnom tržištu news portala u Crnoj Gori i regionu.

Još jedno veliko hvala svim čitaocima i partnerima portala Investitor.me.