Karisma nastavila ulaganje: U ulcinjski rizort investirali 24 miliona eura

Podijeli

Kompanija Karisma Hotels Adriatic Montenegro, dio hotelske grupacije Karisma Hotels & Resorts, nastavila je sa investicijama u hotele The Long Beach Hotel Montenegro i Holiday Village Montenegro u opštini Ulcinj, saopšteno je iz te firme.

Do sada je u kompleks uloženo oko 24 miliona eura

Ove godine, gosti će imati priliku da uživaju u renoviranom The Long Beach Hotel Montenegro, i uživaju u novom dizajnu, koji odiše toplinom i modernizmom. Sada Ulcinj, pored luksuznog porodičnog rizorta Holiday Villages Montenegro, može da se pohvali savremenim all inclusive hotelom na Velikoj Plaži, precizirali su.

The Long Beach Hotel Montenegro u novu sezonu ulazi sa novim lobby-jem, restoranom i otvorenozatvorenim bazenom.

“Ovim je zaokružen drugi ciklus investicija. Sa svojim strateškim partnerom TUI-jem, Karisma je revitalizovala turističku sezonu u Ulcinju, kako u kontekstu turističke ponude, tako i u kontekstu privlačenja i dovođenja turista iz Evrope, sa najeminentnijih tržišta”, navodi se u saopštenju.

Karisma Hotels & Resorts svojim inovacijama u turizmu će, kako su naveli, nastaviti sa konstantnim ulaganjima u hotele u Ulcinju, kako bi uspješno zadovoljila potrebe svih gostiju.