Nove avio-linije iz Podgorice i Tivta: Na listi Zagreb i Lisabon

Podijeli

Krajem ovog mjeseca, 23. februara, biće otvorena linija za Krakov, nakon čega će se iz Podgorice letjeti za Dablin, Poznanj, Zagreb, Kijev i Lisabon, najavio je direktor Aerodroma Crne Gore Danilo Orlandić.

Prema njegovim riječima, sve veći broj linija koje se otvaraju sa najprestižnijim avio-kompanijama doprinosi atraktivnosti Crne Gore kao turističke destinacije.

“Ne manje važna je i činjenica da naši građani, zahvaljujući prvenstveno dobrim ugovorima koje sklapamo sa low cost kompanijama, imaju mogućnost da češće jeftino putuju i time unapređuju svoj lični i profesionalni život”, istakao je Orlandić.

Naglasio je da su, prema prvim statistikama, Aerodromi Crne Gore u januaru opslužili 17 odsto više putnika nego u istom periodu 2019. godine.

“Skoro 15.000 putnika više daje nam za pravo da vjerujemo da će ovo biti izuzetna godina za Aerodrome Crne Gore. Osim rasta broja putnika, porastao je i broj aviona koji su saobraćali sa podgoričkog i tivatskog aerodroma, a ove dvije vazdušne luke uskoro će biti povezane i sa novim destinacijama”, zaključio je Orlandić.

Comments are closed.