Potpisan sporazum o saradnji između Pošte Crne Gore i kompanije Voli

Podijeli

Izvršni direktor Pošte Božidar Vuksanović i predsjednik Odbora direktora kompanije Voli potpisali su sporazum o poslovnoj saradnju pa će ubuduće građani Crne Gore moći da preko interneta naruče pakete koji će im biti dostavljeni na kućnu adresu.

Sporazum je, kako je saopšteno, potpisan u cilju boljeg predstavljanja i nastupa na tržištu obije kompanije.

– Cilj Pošte Crne Gore je da svoje resurse upotrijebi u funkciji stvaranja najpovoljnijeg ambijenta i da doprinese stvaranju spone između privrednih subjekata i građana. S obzirom na izuzetne resurse, Pošta Crne Gore jeste u mogućnosti da obezbijedi kvalitetnu dostavu na cijeloj teritoriji države bez obzira na okolnosti trenutka i aktuelnu pandemiju. Naš cilj je da uvijek i na svakom mjestu budemo na raspolaganju građanima – kazao Vuksanović.

Izvršni direktor Pošte je naglasio da je iz potpisanog sporazuma proističe ugovor koji građanima daje mogućnost da pozivom ili putem web-a poruče neki od ponuđenih paketa odnosno proizvoda i da im naručeni proizvodi budu dostavljeni na kućnu adresu u kratkom roku.

– Saradnja Pošte i Volija stvara novu vrijednost za potrošače i korisnike i proizvod je uvezivanja komunikacionih i dostavnih resursa Pošte Crne Gore, s jedne strane, i određenih proizvoda iz ponude kompanije Voli, s druge strane. Trgovina životnih namirnica od sada ne podrazumijeva isključivo odlazak u prodajne objekte. Potrošači imaju priliku da trgovinu na brz i jednostavan način obave iz svojih domova – rekao je Vuksanović.

Ugovor o dostavi proizvoda i paketa podrazumijeva mogućnost da korisnici pozivom Call centra na 19801 ili putem Poštinog web shopa poruče jedan od Volijevih paketa životnih namirnica ili paketa hemije čije su cijene iste kao u Voli marketima. Dostavljači Pošte Crne Gore će paket dostaviti na adresu poručioca. Primalac paketa ima mogućnost da plati u gotovini ili platnom karticom Poštinom dostavljaču.