Air Serbia omogućila besplatnu promjenu datuma putovanja

Podijeli

Aviokompanija Air Serbia omogućila je putnicima besplatnu promjenu datuma putovanja za karte kupljene u periodu do 15. septembra ove godine.

Promotivna akcija se odnosi na sve destinacije u mreži Air Srbije, osim Njujorka, i važi za putovanja do 31. marta 2021. godine, navodi se u saopštenju Air Srbije.

Putnici datum leta, bez naplate penala, mogu da zamijene neograničen broj puta, u bilo kom trenutku, a najkasnije dan prije planiranog putovanja.

Ukoliko prvobitno plaćena tarifa nije raspoloživa za novoizabrani datum, moguće je izvršiti doplatu do cijene dostupne tarife.

Direktor za komercijalu i strategiju Air Srbije Jirži Marek rekao je da su, zbog situacije izazvane posledicama pandemije korona virusa, željeli da izađu u susret potrebama putnika i pruže im veću fleksibilnost pri organizaciji putovanja.

“Svjesni smo da je planiranje odmora, kao i bilo koje vrste putovanja, trenutno otežano i zato vjerujemo da ćemo im ovom akcijom značajno olakšati i omogućiti da planiranju pristupe rasterećenije i bez dodatnog stresa”, rekao je Marek.