Ostanite kod kuće: Telekom otključao sve Extra TV kanale do 15. januara

Podijeli

Crnogorski Telekom je, kao novogodišnji poklon, od danas do 15. januara otključao sve Extra TV kanale iz dodatnih paketa korisnicima na koje nijesu pretplaćeni.

„Kako bi praznike u novim okolnostima učinili još prijatnijim, i pokazali da kod kuće, uz kvalitetan TV program i ljude koje volimo, može da bude zabavno, od danas do 15. januara korisnicima će biti otključani svi kanali iz dodatnih paketa na koje nisu pretplaćeni, uključujući popularne HBO i HBO Premium, Arena sport, Pink i Cinestar TV pakete“, navodi se u saopštenju.

Sportski, filmski, dječji, muzički i dokumentarni kanali koje Telekom i ove godine poklanja korisnicima biće automatski otključani danas tokom dana, dok HBO i HBO Premium paketi zahtjevaju aktivaciju koju je moguće obaviti kroz Extra TV Meni ili pozivom na 1500.

Te pakete je na isti način neophodno deaktivirati do kraja januara.

U Telekomu su pripremili i praznično izdanje TVzaSVE servisa, pa korisnici osnovnog paketa do 15. januara mogu da gledaju sve kanale dostupne u proširenom paketu. Da bi aktivirali dodatne kanale, potrebno je u Meniju izabrati Podešavanja i pokrenuti automatsku pretragu kanala. Nakon završene pretrage, svi kanali će biti dostupni.

„Kako bi se lakše povezali i podijelili pažnju i ljubav sa dragim ljudima kada nisu zajedno, ali i proveli još kvalitetnije vrijeme sa najbližima, shvatili smo da je dovoljno da obezbijedimo gigabajte za razmjenu fotografija i snimaka u najbržoj mreži i dobru zabavu kod kuće, a naši korisnici će ih iskoristiti na najbolji mogući način. Praznična euforija zato ni ove godine neće izostati“, naveli su iz Telekoma.

Više informacija o akcijama Telekoma i ukupnoj Extra TV i TVzaSVE ponudi dostupno je na sajtu www.telekom.me.