piloti, pilot, avion, cockpit aviona

Njemačka Lufthansa će pomoći osnivanje ToMontenegra

Podijeli

Njemačka Lufthanza, jedna od vodećih svjetskih avio-kompanija, izabrana je na međunarodnom konkursu za konsultanta nove nacionalne avio-kompanije ToMontenegro.

Stručni tim Lufthanze će već od ponedjeljka započeti saradnju s menadžmentom ToMontenegro kako bi se jasno definisala strategija i struktura nove avio-kompanije.

“Tendencija menadžmenta je izgradnja avio-kompanije po najmodernijim tržišnim principima koja kao svoje glavne prioritete ističe sigurnost, bezbjednost i kvalitetnu uslugu našim budućim putnicima. Veliki broj svjetskih kompanija kao što su Lufthanza, Boeing i PWC se javio na međunarodni konkurs, od kojih je izabrana Lufthanza zbog svojih referenci i iskustva rada sa desetinama svjetskih avio kompanija sa sličnim zahtjevima i izazovima”, saopšteno je iz kompanije ToMontenegro.

Saradnja Lufthanze i ToMontenegra kojom će se, kako kažu, definisati strategija i struktura kompanije, je osnova stvaranja efikasnog i pouzdanog nacionalnog avio-prevoznika koji će uz maksimalnu uštedu troškova postizati najbolje poslovne rezultate.