Dragan Tufegdžić v.d. direktora Pošte Crne Gore

Podijeli

Član Glavnog odbora Demokrata, Dragan Tufegdžić, izabran je za vršioca dužnosti direktora Pošte Crne Gore, potvrđeno je Vijestima.

Predsjednik Kluba odbornika te partije u Skupštini opštine Bar ranije je pominjan kao kandidat za novog direktora Zavoda za zapošljavanje (ZZZ), a na mjestu direktora Pošte zamijeniće Božidara Vuksanovića.

Tufegdžić je magistrirao marketing menadžment na Univerzitetu Mediteran u Podgorici, a diplomu ekonomiste stekao je na Univerzitetu Megatrend u Beogradu.

Tufegdžić je bio izvršni direktor firme Big Faktory, a posljednji angažman ima kao direktor marketinga u kompaniji Geoinfo iz Bara, koja se bavi inženjerskim djelatnostima, dok je na početku karijere radio kao profesor u srednjoj školi.

Vlada je 18. marta imenovala novi Odbor direktora Pošte, a za članove su izabrani Igor Bulatović, Stojan Sjekloća, Aleksandar Dakić, Dijana Pejović i Marko Lalević.

Prethodno, Vlada je razriješila stari Odbor direktora u kojem su bili Mirsad Džudžević, Faruk Kalač, Milan Martinović, Aleksandar Ljumović i Branko Femić.