U Voliju do kraja godine najpovoljnija ponuda i najniže cijene najtraženijih artikala

Podijeli

Stiže septembar, vrijeme nekih novih početaka i vrijeme povratka obavezama. Ovaj period godine, nakon godišnjih odmora, karakteriše pojačana potrošnja.

Iz godine u godinu, trudimo se da specijalnim popustima olakšamo potrošačima taj period u kojem je kućni budžet najugroženiji.

Nastavak teksta poslije videa

Od 27. avgusta, do 11. septembra na snazi je naša specijalna akcija – Uhvati popuste, a vrijeme do kraja ove godine će obilježiti najpovoljnija ponuda i najniže cijene najtraženijih artikala.

Odabrali smo artikle koji čine potrošačku korpu prosječne porodice, ne praveći kompromis kada je u pitanju kvalitet i provjereno porijeklo namirnica, tako da će naši potrošači uživati u odličnom izboru kvalitetnih proizvoda, po najnižim cijenama na tržištu.

Posebnu pažnju smo poklonili najmlađima.

Za lake i lijepe početke, susret sa novim i starim školskim obavezama, potrebna je dobra priprema. U većim Voli i Naš diskont marketima možete kupiti sve što je potrebno malim i malo većim đacima, po najpovoljnijim cijenama.

Pored toga, na prvom spratu iznad Našeg diskonta u Podgorici, počeo je školski sajam u kojem možete u potpunosti opremiti svog đaka, na jednom mjestu. Sajam traje do 15.septembra. Želimo srećan i bezbrižan početak školske godine, svim đacima, a posebno prvacima.

Galerija (Klik za uvećanje):

Promo