Air Montenegro neće letjeti utorkom prema Beogradu, neizvjesna linija od Tivta do Banja Luke

Podijeli

Kompanija Air Montenegro od novembra više neće letjeti utorkom na relaciji Tivat – Beograd, pišu Dnevne novine, dodajući da će, prema novom rasporedu objavljenom na web stranicama ovog prevoznika, posljednji let između Pogorice i Frankfurta biti 13. septembra.

Prema istom izvoru, neizvjesna je sudbina linije Tivat – Banja Luka.

Kako je portal Investitor ranije prenio, Air Montenegro, s druge strane, nastavlja direktne letove za Istanbul i nakon turističke sezone, čime će ova linija status sezonske zamijeniti godišnjim.

Ova linija se na međunarodnom nivou vodi kao čarter, ali je očigledno interesovanje za nju dovoljno veliko da se nastavi sa povezivanjem ovog grada i poslovnog centra Turske.

Na internet stranicama prevoznika Air Montenegro zainteresovani trenutno mogu kupiti kartu za povratno putovanje na ovoj relaciji do 9. januara naredne godine. Cijena se kreće od 170 eura, pa naviše, a sve u zavisnosti od datuma putovanja. Avioni lete dva puta sedmično, i to srijedom i nedjeljom.

Prvobitno je najavljeno da će posljednji let za Istanbul biti 28. oktobra, neposredno prije završetka globalne ljetnje, odnosno „visoke” sezone u avio-prevozu.