Milojko Spajić

Spajić traži pomoćnike: Ministarstvo finansija raspisalo javni poziv za 20 funkcija

Podijeli

Ministarstvo finansija i socijalnog staranja, na čijem čelu je ministar Milojko Spajić, raspisalo je javni poziv za 20 vršilaca dužnosti generalnih direktora direktorata, odnosno pomoćnike ministra.

Kako je saopšteno iz Ministarstva, pozivaju se sva zainteresovana lica, koja ispunjavaju propisane uslove za radno mjesto visokog rukovodnog kadra da se prijave na Javni poziv i svojim radnim iskustvom, znanjem, obrazovanjem i stručnošću iz određenih oblasti daju svoj doprinos oporavku javnih finansija.

Uslovi su VII1 nivo kvalifikacije obrazovanja i najmanje dvije godine radnog iskustva na poslovima rukovođenja ili pet godina radnog iskustva. Uz prijavu na javni poziv prilaže se biografija / CV kandidata i motivaciono pismo ili kratki video, trajanje do jedan minut, u kom će se kandidati predstaviti i reći zbog čega baš oni trebaju biti izabrani.

Prijave sa traženom dokumentacijom dostavljaju se u periodu od 07.09.2021. do 17.09.2021. godine, na mejl adresu [email protected]. Ministarstvo traži ljude koje su stručni, koji imaju orjentisanost na rezultate kroz jasnu strategiju, indikatore uspjeha i prioritete u radu; Liderstvo bez obzira na kojoj poziciji ili nivou hijerarhije se nalazili; Fleksibilnost i adaptibilnost kao sposobnost zaposlenih da se prilagođavaju različitim situacijama i poslovnim okruženjima; Komunikacione i organizacione vještine; Timski rad i inkluzivnost.

Iz Ministarstva su saopštili da će njihov tim pažljivo evaluirati sve pristigle prijave.

“Kontaktiraćemo sa onim kandidatima/kinjama kod kojih prepoznamo potencijal, kao i poklapanje iskustva i vještina kandidata sa aktuelnim potrebama našeg Ministarstva i obavijestiti ih o narednim koracima u procesu selekcije“, stoji u saopštenju. Pregled prijava vršiće komisija u čijem sastavu su, kako stoji u saopštenju, članovi sa iskustvom u poslovima rukovođenja i upravljanja ljudskim resursima. Komisija, nakon pregleda prijava, evaluacija i ocjene svake prijave, sastaviće listu kandidata koji će biti pozvani na intervju. Želimo da Vas bolje upoznamo, predstavimo nas i naše ideje, kao i da čujemo Vašu viziju, planove i očekivanja“, poručuju iz Ministarstva.