Veselin Mijač, Hotel Zeta Danilovgrad

“Zeta” u novom ruhu, ali samo iznutra: Mijač u rekonstrukciju hotela u Danilovgradu uložio 2,5 miliona eura

Podijeli

Hotel Zeta u novom ruhu biće spreman za otvaranje uoči Dana oslobođenja Danilovgrada 9. decembra a zapošljavaće 25 mještana tog grada.

Investitor, podgorički biznismen Veselin Mijač, prilikom obilaska objekta je kazao da će rekonstrukcija će biti završena na vrijeme.

“Građani Danilovgrada i svi koji ovdje dođu imaće priliku da se podsjete starih dana i da vide kako hotel sada izgleda. Vremena su druga, hotel će biti moderniji iznutra, a spolja će ostati kao što je bio nekad”, rekao je Mijač.

Podsjetio je da će hotel imati 30 soba, konferencijsku salu, restoran i veliku tarasu kapaciteta do 200 mjesta.

Predsjednica Opštine Danilovgrad Zorica Kovačević je kazala da je u rekonstrukciju Hotela Zeta investirano preko 2,5 miliona eura.

“Raduje nas što crna rupa u gradu, koja je dugo godina bila predmet interesovanja svih sugrađana, dobija novo ruho i što će poslije dužeg vremena imati priliku da koriste usluge Hotela Zeta”, istakla je Kovačević.

Ona se zahvalila Mijaču.

“Naš prvi susret je urodio plodom, njegov dolazak u Danilovgrad i interesovanje za investicije. To je bilo prilika da obiđemo ovu rujinu i da krenemo zajednički da ostvarimo jedan ogromni projekat kao što je rekonstrukcija Hotela Zeta. Dobili smo hotel sa četiri zvjezdice. Gospodin Mijač i dalje u Danilovgradu ima prijatelja i građani će ga pamtiti po dobru”, poručila je Kovačević.